Woede: toegeven of onderdrukken?

Woede: toegeven of onderdrukken?

Heb jij het idee dat je soms overprikkeld reageert? Of zie je je medewerkers dit doen? En zorgt dit voor discussie, ruzies, conflicten of misschien zelfs wel geweld?

Niet alleen binnen werksituaties maar ook privé, tijdens opleidingen of het sporten zorgen overprikkelde reacties dagelijks voor veel problemen.

Het gevolg is dat er emoties en gevoelens van angst, schaamte, verdriet en boosheid ontstaan. Dit kan zelfs resulteren in het verlies van je relatie(s), baan, opleiding, zelfrespect én gezondheid.

Kan jij (of een van je medewerkers) wel wat tips gebruiken om de controle over je emoties terug te krijgen en wil je leren hoe je de kracht van woede positief kan gebruiken?

Doe dan mee met deze workshop!

In de workshop ontdek je:

  • Hoe je de verschillende uitingen van woede (sneller) herkent.
  • Wat maakt dat je reageert zoals je reageert; welke triggers spelen een rol?
  • Hoe je impulsieve reacties positief kunt beïnvloeden.

 

Yvonne Gevers - Traininggevers
Yvonne  is een expert in het omgaan met woede, agressie en stress. Anderen zeggen over haar dat ze zorgt voor een veilige leeromgeving, dat ze goed kan luisteren, weet waar ze over praat, dat het soms confronterend kan zijn door de vele herkenbare voorbeelden, maar altijd resultaat gericht is.

Ze heeft al vele volwassenen geholpen in hoe je woede en stress positief kunt beïnvloeden en effectief grenzen stelt aan agressie. Tijdens individuele coaching, maar ook in groepstrainingen in organisaties.

 

Overzicht Workshops

Meld je nu aan