Stress verminderen met Neurofeedback

Stress verminderen met Neurofeedback

Wist je dat je hersenen onder invloed van stress aantoonbaar anders gaan functioneren? En dat ze na verloop van tijd zelfs langdurig kunnen veranderen?

Neurofeedback is een – voor de meeste mensen nog onbekende – behandelmethode om stress te verminderen. Het unieke van deze methode is dat je via een computeranimatie je hersenen aan het werk kunt zien.

Uit onderzoek én in de praktijk blijkt dat neurofeedback succesvol helpt bij diverse stressgerelateerde klachten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: vermoeidheid, spanningsklachten, hoofdpijn, migraine, slaap- en concentratieproblemen.

Wil je wel eens met eigen ogen zo’n computeranimatie zien? Dan is dit je kans!

Wendy Tukkers en Petra Westerhof laten je tijdens de workshop zien hoe neurofeedback precies werkt en vertellen je wat je zelf kunt doen om weer een rustig hoofd te krijgen.


De Hersenfabriek

Wendy Tukkers is psycholoog, hersentrainer en onderzoeker. Samen met Petra Westerhof, ook psycholoog en hersentrainer, heeft zij de Hersenfabriek opgericht. Zij zijn lid van de sectie neurofeedback van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP-registratie).

 

Overzicht Workshops

Meld je nu aan