Stop sabotagegedrag, minder stress!

Stop sabotagegedrag, minder stress!

Als je de minderheid niet meeneemt in een beslissing van de meerderheid, voelt de minderheid zich onzichtbaar, gaat protesteren en mogelijk zelfs (heimelijk) saboteren. De samenwerking stagneert en de resultaten vallen tegen. Dit kan anders!

Deep Democracy is een innovatieve zienswijze en besluitvormingsmethode. Door deze krachtige manier van besluiten nemen, kom je tot besluiten waar het hele team achter staat. En die besluiten blijken ook nog eens kwalitatief beter te zijn.

En nee, dit resultaat bereik je niet door eindeloos te polderen en discussiëren, maar door de koe bij de horens te vatten en de heikele punten echt op tafel te leggen.

De technieken van Deep Democracy geven gespreksleiders stevigheid, vergroten het draagvlak en verhogen de kwaliteit van beslissingen. Wil jij dit ook? 

Dan is het zeker de moeite waard om met deze praktische methode aan de slag te gaan. Inmiddels wordt Deep Democracy in meer dan twintig landen over de hele wereld succesvol ingezet in het bedrijfsleven, politiek, zorgsector, onderwijs, non-profitsector en in de familie- en privésfeer.

In de workshop ‘Stop sabotagegedrag’:

  • Maak je kennis met de 5 stappen van de Deep Democracy Lewis-methode.
  • Ontdek je hoe je sabotagetechnieken simpel kunt herkennen en voorkomen.
  • Ervaar je hoe je met Deep Democracy betere, en breed gedragen besluiten kunt nemen.

 

Gerdine Slot - Unyck
Gerdine adviseert, traint en coacht op het gebied van teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling met als extra aandachtsgebied medezeggenschap.

Ze laat je ervaren dat werken vanuit passie, creativiteit, talent, kennis, vertrouwen en verantwoordelijkheid de basis is voor duurzame, innovatieve organisaties waarin medewerkersparticipatie echte meerwaarde levert.

 

Overzicht Workshops

Meld je nu aan