Scrum, daar krijg je energie van!

Scrum, daar krijg je energie van!

Organisaties staan onder druk. Dit betekent dat er steeds meer gedaan moet worden in minder tijd. Het gevolg is vaak dat iedereen met duizend-en-één dingen tegelijk bezig is maar dat niets (op tijd) af komt. Herkenbaar?

Misschien merk je dan ook wel dat:

  • tijdens de uitvoering van werkzaamheden de prioriteiten niet, of juist te vaak, worden bijgesteld.
  • de samenwerking en onderlinge communicatie tussen alle partijen niet soepel verloopt.
  • er veel oponthoud is omdat iedereen er 'iets van moet vinden'.
  • het nog best lastig is om de juiste keuzes te maken en dat het nemen van besluiten almaar vooruitgeschoven wordt.

Dát vraagt om een andere manier van denken en werken. En de Scrummethode is daar een goede aanpak voor: efficiënt en effectief!

Nu kan het zo zijn dat je nog nooit van Scrum gehoord hebt of dat je denkt dat dit alleen iets voor IT-afdelingen is. Maar niets is minder waar.

Scrum wordt tegenwoordig toegepast op velerlei gebieden. Van het opstellen van een jaarrekening tot het uitvoeren van een afdelingsverbeterplan. Van het begeleiden van (minderjarige) asielzoekers tot het opstellen van een actieplan voor de winkelstraat.

Wil je weten welke winst jouw organisatie met de Scrummethode kan behalen?

Ervaar zelf tijdens deze energieke workshop hoe Scrum werkt en doe ideeën op over hoe je dit binnen jouw organistie kunt inzetten.

Teams die al met Scrum werken geven aan dat dat ze met veel meer plezier hun werk doen. De resultaten zijn namelijk al op korte termijn zichtbaar en de samenwerking verloopt vele malen soepeler.

Kortom, je krijgt energie van het scrummen!

 

Scrum@work
Yvonne van der Woude en Johan van Delden zijn van Scrum@work. Zij verzorgen diverse trainingen, workshops en experiences maar ook de implementatie van scrum in organisaties.

 

Overzicht Workshops

Meld je nu aan