Samenwerken: een systemische kijk op TeamStress

Samenwerken: een systemische kijk op TeamStress

Je voelt dat de samenwerking binnen de organisatie of je team stroef verloopt. Je merkt dat er ‘gedoe’ is. En toch lukt het je, ondanks al je ervaring, maar niet om te benoemen waar dit nu precies aan ligt.

Je hebt bijvoorbeeld het idee dat er politieke spelletjes worden gespeeld; of er is een onverklaarbaar groot verloop van medewerkers; of je voelt dat medewerkers in het team ontevreden zijn, maar bij navraag ontkennen ze dit.

Karin Gritter geeft je tijdens deze interactieve workshop een totaal andere kijk op dit soort samenwerkingsproblemen.

Het is een out-of-the-box benadering waarmee je meer zicht krijgt op wat er écht speelt in je team of organisatie. Hierdoor dienen zich ook oplossingen aan die je anders wellicht nooit gezien zou hebben.

Kortom, een prachtige methodiek voor HR-mensen, coaches, loopbaanbegeleiders, bedrijfskundigen en leidinggevenden om eens anders naar patronen in een organisatie te kijken.

Wil je dit ook ervaren? Doe dan mee met deze bijzondere workshop. Je krijgt inzichten en waardevolle tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. 
 

Karin Gritter-Huberts, een ervaren teamcoach.
Haar ervaring als manager, HR-adviseur en trainer neemt ze mee in haar rol van teamcoach en individuele coach voor managers. Zowel in haar werk als privé staat ze voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid en regie. Ze heeft oog voor mens en organisatie en focust op persoonlijk leiderschap en samenwerking.

Haar passie is om teams en individuen effectief en met plezier te laten (samen)werken.

 

Overzicht Workshops

Meld je nu aan