BEMER - FOR YOU / FOR LIFE / FOR ENERGY

BEMER - FOR YOU / FOR LIFE / FOR ENERGY

Werken met meer energie, minder of geen hoofd- en rugpijn, een beter slaapritme en een verbeterd immuunsysteem. Dit kan met de producten van BEMER!

Lichamelijke klachten zijn vaak het resultaat van stress en het natuurlijke verouderingsproces. Hierdoor vermindert de werking van onze fijne bloedvaten (microcirculatie) waar grotendeels de uitwisseling van voedingsstoffen, zuurstof en afvalstoffen plaatsvindt.

De BEMER-magneetveldtherapie is in staat deze beperkte doorbloeding – zelfs van de fijnste bloedvaten – te verbeteren.  Resultaten worden al bereikt door gebruik – thuis of op het werk – van slechts 2 x 8 minuten per dag. 

Natuurlijk kan deze therapie de Fontein van de Eeuwige Jeugd niet vervangen, maar het kan wel uitdagingen thuis en op het werk het hoofd bieden. Dit zal uiteindelijk leiden tot een aanzienlijke verbetering van de levenskwaliteit.

Esther Meijer laat je tijdens het event graag ervaren hoe deze magneetveldtherapie precies werkt.

Ondertussen gebruiken meer dan een miljoen mensen deze producten in 50 landen, waaronder topsporters als Boris Becker en de spelers van het voetbalteam FC Schalke 04. Oftewel mensen die hoge prestaties moeten leveren.

 

Overzicht Plein

Meld je nu aan