B2B Adventure | Outdoor Training & Coaching

B2B Adventure | Outdoor Training & Coaching

Kan je team wel een (ver)zetje gebruiken? Bijvoorbeeld omdat er de afgelopen tijd hard is gewerkt en je erin gelooft dat het team nóg beter kan samenwerken?

Even weg van de werkvloer en elkaar in een ontspannen en uitdagende sfeer ervaren waar de rol van collega, werknemer of werkgever eens niet geldt.

Dat kan bij B2B Adventure, een buitensport bedrijf met gepassioneerde en energieke trainers.

Zij bieden programma´s op drie niveaus aan:

  1. Ontspanning: losse outdoor-activiteiten en programma’s voor iedereen gericht op plezier en ontspanning.
  2. Avontuur: uitdagende, actieve outdooractiviteiten en programma’s voor teams en individuen waarbij ontspanning en ontwikkeling samenkomen.
  3. Ontwikkeling: trainings- en coachingsprogramma’s gericht op persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van teams waarbij wordt gewerkt aan specifieke doelen of thema’s.

B2B Adventure maakt gebruik van verschillende methodieken en theorieën tijdens zijn werkzaamheden. Ervaringsleren is hierbij altijd een belangrijk uitgangspunt: leren door te doen, waarbij fysieke en emotionele veiligheid natuurlijk altijd voorop staat. 

Op het Relax- en Inspiratieplein vertellen we je graag meer over deze actieve en inspirerende programma’s die een waardevolle en ontstressende bijdrage leveren aan succesvolle team- en bedrijfsprestaties.  

 

Overzicht Plein

Meld je nu aan